Groot gevel onderhoud VvE

Domselaerstraat Amsterdam

De werkzaamheden voor dit project zijn veelomvattend en hebben betrekking op zowel de gevel als het dak. Er heeft voeg- en metselwerk herstel / deelvervanging plaatsgevonden, de gevels zijn gereinigd en geïmpregneerd.

Bij de kozijnen, ramen en deuren heeft houtrot herstel en deelvervanging plaatsgevonden en het schilderwerk is uitgevoerd. Bij het dak zijn dakpannen en nokvorsten herschikt en deels vervangen, de dakvensters zijn vervangen evenals loden loketten en de expansiestukken van de zinken goten. Van de garages is het dak overlaagd met bitumineuze dakbedekking. BKT heeft het planmatig dak- en gevelonderhoud aanbesteed, in opdracht gegeven en de uitvoering van de werkzaamheden begeleid en opgeleverd.

De werkzaamheden voor dit project zijn veelomvattend en hebben betrekking op zowel de gevel als het dak. Er heeft voegwerk herstel plaatsgevonden en de dakbalk- en muurbalkankers zijn geschilderd. Aan de kozijnen, ramen en deuren heeft houtrot herstel en deelvervanging plaatsgevonden en het schilderwerk is uitgevoerd. Bij het dak zijn dakpannen en nokvorsten herschikt en deels vervangen, de dakvensters zijn vervangen evenals loden loketten en de expansiestukken van de zinken goten. BKT heeft het planmatig dak- en gevelonderhoud aanbesteed, in opdracht gegeven en de uitvoering van de werkzaamheden begeleid en opgeleverd.

LocatieDomselaerstraat Amsterdam
OpdrachtgeverVvE Domselaerstraat eo
ProjectmanagementBKT-advies
AannemerVan Lochem Nederland
Neem contact op