Missie & visie

BKT onderscheidt zich niet alleen door de kennis van vastgoed en onze visie in het beheren van vastgoed. Wij nemen het bestuur en de eigenaren mee in het proces: ‘van Push naar Pull’ en werken vanuit de klantvraag. Een nuchtere beheerder met de focus op klanttevredenheid. Wij nemen de tijd om jou, de medebewoners en het gebouw echt te leren kennen. Hierdoor blijven wij op de hoogte van wat er speelt en zijn we herkenbaar bij de bewoners.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je ons wat wil vragen. We staan je graag te woord. We nemen de tijd om de vragen te beantwoorden. En uiteraard kan dit ook onder het genot van een kopje koffie of thee. We zijn tenslotte in de buurt.

Doordat wij bekend zijn met het complex en hiermede de staat van onderhoud wordt het planmatig onderhoud strategisch ingezet waardoor faalkosten, klacht- en dagelijks onderhoud reduceren. Concreet betekent dit een langer onderhoudsinterval (om de 6-8 jaar) en hiermede lagere onderhoudskosten en een kwalitatief beter complex. Een goed onderhouden complex zorgt immers voor meer woon- en werkgenot, draagt bij aan een prettige uitstraling met bijbehorende leefomgeving en heeft hierdoor een hogere economische waarde.

Neem contact op